Wastelez
Retourneringsbeleid


Artikelen die je bij ons koopt kunnen natuurlijk worden geretourneerd als ze niet goed zijn. Het liefst in de originele verpakking terug zenden. Om het product te kunnen retourneren, kan je ons een mailtje sturen waarna wij je een retourlabel zenden. Het pakket past in de brievenbus; op deze manier kan je het ook weer naar ons toesturen. Nadat we de retourzending hebben afgehandeld, betalen we u meteen terug. Het geld staat binnen vijf dagen weer op je rekening. Het kookboek kan alleen worden geretourneerd als ze door de consument beschadigd is ontvangen, wij sturen zodra het beschadigde boek is ontvangen een ander exemplaar toe.

1. Een consument kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden op voorwaarde dat:
- Het product niet is gebruikt
- De verzegeling nog intact is

2. De bedenktijd van 14 dagen vangt aan
Op de dag nadat de consument het laatste product of onderdeel heeft ontvangen van 1 bestelling

3. De consument kan zijn beroep op het herroepingsrecht kenbaar maken via [email protected], indien gewenst met behulp van het herroepingsformulier dat via de website van Wastelez, https://www.wastelez.nl, kan worden gedownload.

4. De consument is verplicht om het product binnen 14 dagen na het kenbaar maken van zijn herroepingsrecht te retourneren aan Wastelez, bij gebreke waarvan zijn herroepingsrecht komt te vervallen.

5. De kosten voor retourneren komen alleen voor rekening van Wastelez indien de volledige bestelling wordt geretourneerd. Als je een beschadigd boek heeft ontvangen en deze ruilt voor een niet-beschadigd exemplaar zullen deze kosten ook voor de rekening komen van Wastelez.

6. Indien de aankoopkosten en eventuele overige kosten (zoals verzendkosten) volgens de wet voor terugbetaling in aanmerking komen, zal Wastelez deze kosten binnen 14 dagen na ontvangst van het tijdige beroep op het herroepingsrecht, terugbetalen aan de consument, op voorwaarde dat de consument het product tijdig aan Wastelez heeft geretourneerd.